Ljubav i nakon Valentinova: Ona prema craft pivima!

Iako je Valentinovo za nama, neke ljubavi nikada ne prolaze, a samo se one najbolje stalno obnavljaju
Ljubav i nakon Valentinova: Ona prema craft pivima!

S Petim elementom nikad niste sami, jer to je vrhunsko craft pivo čiji je ključni sastojak - ljubav. Nije važno koje odabrali, sa svakom bocom dolazi i doza istinske ljubavi majstora pivara pretočena u pivo, jer riječ je o moćnim craftovima spravljenim s posebnom pažnjom i obogaćenim intenzivnim, a opet balansiranim aromama.

Najbolje je prepustiti se ljubavi, ali onoj Petog elementa. Riječ je, jasno, o vrhunskim craft pivima iz brend linije Peti element čija se filozofija spravljanja i okusa temelji na ljubavi, kao dodatku majstora pivara svakog zanatskog piva.

Poznato je da se pivo sastoji od četiri osnovna sastojka: vode, slada, kvasca i hmelja, a peti element je ono nešto - ljubav, tradicija i umijeće majstora pivara u kuhanju piva. Zbog toga je ovaj brend i nazvan 5th Element.

U njemu prevladava gorčina i aroma, nastala, među ostalim, na fermentaciji i procesu odležavanja, što daje posebnu rapsodiju okusa craft pivu. Upravo ta strast majstora pivara za stvaranjem vrhunskog piva predstavljaju onaj presudni peti element u svakom pivu.


Pročitajte više